Suplement biovlawonoidy

( opublikowane: Niedziela godz.13:18 2018-01-28) komentarzy: 0 , czytane: 1834 razy

 

  Moc antyoksydacyjna - przeciwutleniająca naturalnych suplementow z bioflawonoidami jest zbadana i dowiedziona naukowo i klinicznie.

Nikt nie jest w stanie skonsumować takiej ilości różnorodnych warzyw i owoców na surowo w ciągu dnia, jaka  zawarta jest naturalnych suplementach z bioflavonoidami.

 

               

 

                                                                                                                                              

😊Stan zewnętrznej powłoki człowieka wiernie odzwierciedla stan jego zdrowia. Paznokcie, skóra, włosy, oczy są lustrem kondycji naszych organów. Z tym, że dla swojego wyglądu poświęcamy czas na zabiegi higieniczne i pieniądze na środki toaletowe, i upiększające, a co robimy dla wnętrza, którego nie widać? Na ogół niewiele, dopóki nie zaboli...

Proces odkładania się toksyn zajadanych z posiłkami, lekarstwami, wdychanych z powietrzem odbywa się cicho i dłuuuugo, zanim zatruty organizm zacznie wołać o pomoc, niekiedy za późno, niestety... 

Warzywa i owoce są obfite nie tylko w prawie wszystkie substancje odżywcze niezbędne dla utrzymania zdrowia, ale też w naturalny błonnik, który wraz z flavonoidami aktywnie nas odtruwa i czyści z toksyn, złogów i nadmiaru wolnych rodników.

OWOCE

                                                                                         "WŁAŚCIWE ODŻYWIANIE BĘDZIE                                                                                                              MEDYCYNĄ JUTRA"                                                                                            L.L. Pauling /laureat nagrody Nobla/

Technologia uzyskania koncentratu z owoców i warzyw użytych do produkcji naturalnych suplementow polega na odparowaniu zawartej w nich wody w zimnej technologii. Cały cykl produkcyjny odbywa się w temperaturze poniżej 46 stopni C, co pozwala zachować czynność biologiczną i aktywność cennych dla zdrowia naturalnych związków bioflavonoidowych, polifenoli, enzymów, aminokwasów, witamin i minerałów zawartych w surowcu.

Produkcja odbywa się bez użycia chemicznych konserwantów, sztucznych barwników i innych dodatków, bez pasteryzacji. Swoją trwałość  suplement zawdzięcza, podobnie jak miód, skondensowaniu bioflavonoidów - naturalnych związków roślinnych pozyskanych ze skórek owoców i warzyw. Związki te wykazują właściwości bakteriobójcze i przeciwgrzybiczne, i pełnią w roślinie rolę sytemów ochronnych.

 Do ostatecznego produktu użyte są skórki  i miąższ znajdujący się bezpośrednio pod nimi, czyli najwartościowsza część rośliny.

Owoce i warzywa, szczególnie te dziko rosnące lub z eko upraw są nieocenionym żródłem substancji odżywczych. W swoich otoczkach - skórkach magazynują swoje prywatne systemy odpornościowe, które chronią je przed grzybami, bakteriami, wirusami, UV, zimnem, gorącem. Rośliny z plantacji masowych mają w zderzeniu z chemicznymi środkami, które przejmują kontrolę nad ich ochroną przed zepsuciem, słabe układy odpornościowe.

....a to właśnie układ odpornościowy rośliny spełnia podobną rolę w organiżmie człowieka.

Właściwości rośliny przeniesione do komórek ludzkich wzmacniają je, odżywiają i pobudzają do wydajnej pracy nad naszym zdrowiem.


 

 

 

 

c

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                   "WŁAŚCIWE ODŻYWIANIE

                                                                                                                        BĘDZIE MEDYCYNĄ JUTRA"

                                                                                         L.L. Pauling /laureat nagrody Nobla/







naturalne suplementy diety Flavon, suplementy dla dzieci, system odpornościowy, system immunologiczny, samoleczenie, warzywa, owoce, klub Flavon, mlm Poznań


Najczęściej komentowane:
Domowa bomba zdrowia
2018-01-31 15:46:13